DermaPrime

derma

Dermaprime

DermaPrime combineert de meest geavanceerde technologie van dit moment, met de rijke ervaring en knowhow op het gebied van schoonheidsbehandelingen. Alles gebaseerd op het   gebruik van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke grondstoffen.

DermaPrime is een unieke complete lijn huidverzorgingsproduc­ten die volledig tegemoet komt aan de wezenlijke behoeften van zowel de mannen- als de vrouwenhuid.

Vanuit ons Zwitserse laboratorium leveren wij uitsluitend producten op basis van phytocosmetica. Dat wil zeggen; wij maken gebruik van plantenextracten en essentiële oliën. Uiteraard hypo-allergeen en dierproefvrij.

Ons pakket bestaat uit 4 basislijnen en daarnaast nog tal van producten (crème maskers, vliesmaskers, alginaatmaskers, veel verschillende ampullen, div. massage oliën, etc. etc.) om oneindig te variëren in Uw behandelingen.

MINI FACIAL  35min € 35,00

Reinigen-scrubben-onzuiverheden verwijderen-boost masker-afsluitende crème

GELAATSBEHANDELING 80min.  € 60,00

Epileren-reinigen-scrubben-stomen-onzuiverheden verwijderen-massage-crème masker-afsluitende crème

SPECIAL TREATMENTS 90min.vanaf  € 63,00

* Vochtinbrengende behandeling: Epileren-reinigen-scrubben-stomen-onzuiverheden verwijderen-ampul met klankkogel massage-manuele massage-masker-afsluitende crème.

aqua-derma

 

 

 

 

 

 

 

Vitamine C behandeling: Epileren-reinigen-scrubben met vit.C -stomen-onzuiverheden verwijderen-ampul met moxastick-massage met vit.C olie-Alginaat vit. C masker-afsluitende crème.

dermaprime-vit-c

 

 

 

 

 

 

*Anti-age behandeling: Epileren-reinigen-penseelmassage-enzym peeling-stomen-onzuiverheden verwijderenultra active crème-ampul met infraroodlamp- Appelstamcellen shake masker-afsluitende crème.

dermaprime-advance

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *