Avance Beauty en Wellness

Toskani Peels

Over de chemische peelings

Met een chemische peeling zorgen we voor het verbeteren van de huid op zowel het gezicht als het lichaam. Met de toepassing van een hoge concentratie van één of meerdere zuren, zijn peelings gebaseerd op het stimuleren van regeneratie op een versnelde en gecontroleerde manier. Hierdoor wordt de opname van de actieve ingrediënten verbeterd en krijgt de huid een frisse en gezonde uitstraling.

Daarnaast kun je met de specifieke peelingen dieper werken op bepaalde huidindicaties zoals pigmentatie, acné, grove huidstructuur, fijne lijntjes en rimpels.

Liposomatische peels

Op basis van Liposomen

Een peeling zonder downtime, toepasbaar op elke huidtype, die het gehele jaar door én tijdens de zwangerschap gebruikt mag worden? Eindelijk is dit mogelijk, met ons nieuwste product: de Liposomatische Peels!

Wij zijn razend enthousiast over de peels, want wat dit product zo bijzonder maakt is dat het op basis is van Liposomen. Een Liposoom is een wonderlijk transportmiddel om actieve stoffen in de huid te brengen, in dit geval de zuren. Liposomen worden als lichaamseigen gezien en hebben een kleine nanometer grootte waardoor ze bijzonder snel tot in de diepste lagen van de epidermis dringen en zo zijn werkstoffen kan afgeven waardoor er nog betere resultaten worden behaald. In dat geval mogen wij natuurlijk wel enthousiast zijn, toch?

Wat zijn Liposomen
Nog even terug te komen op Liposomen. Liposomen zijn microscopische kleine en holle vetbolletjes waarvan de wand (het membraan) is opgebouwd uit een dubbele fosfolipiden. Een fosfolipide bestaat uit een hydrofiele kop (wateroplosbaar) en een lipofiele (waterafstotende staart). Bij een Liposoom staat de hydrofiele kop naar buiten, de staart grenst aan de staart van de tweede rij en de holte die er ontstaat weer omgrens door de kop. In die holte van het fosfolipidenbolletjes kunnen werkzame stoffen (de zuren) worden ingekapseld.

Als Liposomen in contact komen met een celmembraan smelt de liposoommembraan samen met de celmembraan en komt de inhoud van de holte vrij in de cel.

De zuren van de Liposomatische Peels worden dus zodanig in de huidlagen getransporteerd, dat het het juiste werk kan verrichten. Daarom is het niet nodig om met hoge percentages zuren te werken doordat het al de juiste huidlagen bereikt door de Liposomen. De Liposomatische Peels mogen ingezet worden bij elke behandeling, zoals een Dermapen of Mesogun behandeling, maar ook voor een bindweefselmassage, na het epileren van wenkbrauwen of bij andere massagetechnieken. Het is een perfecte exfoliant die niet geneutraliseerd hoeft te worden en zonder downtime die ook toepasbaar is bij opfris- en schoonheidsbehandelingen.

Gebruik altijd in duo
De Peels worden altijd in duo samengesteld, zodat je op elke huidindicatie kan werken. Pak 2 indicaties waar je op dat moment aan wilt werken en kies 2 parels uit. Deze parels breng je over elkaar aan op de huid. Maak je een combinatie met de Salisome Duo? Gebruik deze dan altijd als eerste.

De peels hebben als voordeel dat ze het hele jaar door gebruikt kunnen worden, dus ook gedurende zomerperiode. Ze kunnen op elke huidtype en als voor- of glow behandeling gebruikt worden. En doordat ze op basis zijn van Liposomen, zijn ze veel effectiever dan andere voorbehandeling producten omdat ze veel dieper de huid in kunnen dringen. Genoeg voordelen op een rij vind je niet?

Glycosome Duo ‘Glycolzuur’
Heeft een dubbele exfoliërende werking, namelijk het stimuleren van het regeneratieproces van de huid en het aanpakken van tekenen van huidveroudering.

Lactisome Duo ‘Melkzuur’
Heeft een dubbele exfoliërende werking, namelijk het stimuleren van het regeneratieproces en het verbeteren van de gevoelige huid.

Salisome Duo ‘Salicylzuur’
Heeft een dubbele exfoliërende werking, namelijk het stimuleren van het regeneratieproces, het verminderen van de talgproductie en werkt uitstekend op de vette en acne gevoelige huiden.

Mandesome Duo ‘Amandelzuur’
Heeft een dubbele exfoliërende werking namelijk het egaliseren van de huidteint en het verbeteren van de celdeling.

 

MAKKELIJK EN SNEL ZELF EEN AFSPRAAK INBOEKEN

Klik hier om een afspraak te maken