Avance Beauty en Wellness

Arabesque

ARABESQUE heeft make-up producten voor elke gelegenheid: ontdek in de actuele make-up collectie van ARABESQUE een grote diversiteit aan make-upproducten voor ogen, lippen, nagels en als basis.

Bij ARABESQUE vindt u nagellak en lippenstift in lievelingskleuren alsook nog meer make-upproducten geschikt voor uw teint.

Voor de make-up heeft Avance beauty & wellness gekozen voor het bekroonde merk ARABESQUE, de meest geliefde cosmetica van make-up professionals, tevens onderdeel van het DR.GRANDEL concept. In een IMNID-enquete kozen schoonheidsspecialisten en visagisten ARABESQUE meerdere malen tot het meest geliefde merk.

ARABESQUE biedt u een zeer actueel assortiment aan kleuren, gebaseerd op de 4 seizoenen. Het concept van ARABESQUE biedt u de mogelijkheid om zelf combinaties te maken en deze in beauty boxen van verschillende formaten te plaatsen d.m.v. een magneetsysteem. De lente en herfstkleuren hebben een warme ondertoon. De voorjaarskleuren zijn delicaat en het herfstkarakter wordt door stevige warme nuances weergegeven. De zomer- en winterkleuren hebben een meer koele ondertoon. De zomer heeft enigszins versluierde tinten en de winter kenmerkt zich door intensieve en ijzige pasteltinten. Tweemaal per jaar komt er een trend display uit met de nieuwste kleuren, passend bij de mode van dat seizoen. U kunt dus uw make-up aanpassen aan uw nieuwe garderobe.

Belangrijk om te weten:
Arabesque is dierproefvrij en wordt getest op vrijwillige testpersonen.

Alle producten van Arabesque make-up zijn bij ons in de salon aan te schaffen.

MAKKELIJK EN SNEL ZELF EEN AFSPRAAK INBOEKEN

Klik hier om een afspraak te maken