Avance Beauty en Wellness

Bruids Make-Up

Als bruid wil je natuurlijk tot in de puntjes verzorgd zijn. Niet alleen draag je een prachtige trouwjurk, ook wil je dat je haar en gezicht er stralend uitzien. Goede bruidsmake-up is daarom essentieel. Wij hebben wat handige tips, tricks en voorbeelden voor je verzameld om voor een waanzinnige bruidslook te zorgen!

 

Niets is prettiger dan je in een ontspannen sfeer bij avance beauty & wellness op te laten maken door een make up artist. Of je nu een mooie naturel bruidsmake-up wilt of een smokey eye. Alles is hierin mogelijk. Bij het aanbrengen van de bruidsmake-up houden we altijd rekening met jouw gezichtsvorm. Heb je een smal gezicht, of juist een wat ronder gezicht? Met een juist aangebrachte make-up benadrukken we de sterke en mooie punten van jouw gezicht en door het kiezen van de juiste kleuren zal jouw gezicht stralen!

Proefsessie bruidsmake-up

Ongeveer 4-8 weken voor de bruiloft plannen we een proefsessie. Tijdens de proefsessie nemen wij in ontspannen sfeer, uitgebreid de tijd om samen met u te bespreken wat voor soort make-up u wilt gaan dragen op uw trouwdag. Ook zal zij samen met u naar aanleiding van uw wensen, maar ook uw gezichtsvorm en uw haartype bepalen welke make-up het beste bij u zal passen.

 

MAKKELIJK EN SNEL ZELF EEN AFSPRAAK INBOEKEN

Klik hier om een afspraak te maken