Avance Beauty en Wellness

Cent Pur Cent

Cent Pur Cent is in April 2016 opgestart door Caroline Rigo. Door haar persoonlijke ervaring met een slechte huid en nood aan gezonde make-up, ging ze opzoek naar 100% natuurlijke producten. Zo kwam ze al snel bij minerale make-up terecht. Met Cent Pur Cent doet ze er echter nog een schepje bovenop, deze poeders bestaan enkel en alleen uit mineralen.

Cent Pur Cent is dus 100% natuurlijk zonder toevoeging van stoffen zoals talk, parfum, niet natuurlijke oliën of kleurstoffen. Dit is zonder twijfel de “healthiest powder in the world”.

Wat is minerale make-up?

Minerale make-up heeft geen officiële definitie, als bij gevolg van elk cosmetica bedrijf claimen een minerale formule te gebruiken. Ingrediënten die Cent Pur Cent vermijdt zoals talk, siliconen, kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen zorgen vaak voor een negatieve reactie op de huid. Natuurlijke ingrediënten worden door de huid herkend als huid eigen en verminderen de kans op allergische reacties. The closest thing to skincare, 100% puur, 100% zuiver, 100% gezond, 100% kwaliteit. Ieder huidtype kan genieten van deze natuurlijke voedende mineralen.

De 4 sterke natuurlijke ingrediënten:

  1. Titanium: zorgt voor de sterke dekking, maar zorgt ook voor een instant SPF factor 20.
  2. Ijzer: is een natuurlijke element en zorgt voor de verbranding op bepaalde temperaturen voor de verschillende kleurtjes. Ijzer is eigenlijk een natuurlijke kleurstof.
  3. Mica: wordt verkregen door het schrapen van rotsgebergten in landen als Peru. Hoe hoger de dosis Mica in een product, hoe mooier de dekking zonder de huid af te sluiten.
  4. Zink: werkt helend en verzacht de huid. Ook haalt het roodheden weg en vermindert en minimaliseert ontstekingen (bv acne) van de huid.

 

Nieuwsgierig geworden? Kom langs bij de salon! Wij geven u graag deskundig advies over onze minerale make-up, afgestemd op uw huid.

MAKKELIJK EN SNEL ZELF EEN AFSPRAAK INBOEKEN

Klik hier om een afspraak te maken