Avance Beauty en Wellness

Dag / Avond Make-up

Het kiezen van make-up is heel persoonlijk, net als het kiezen van kleding. Het moet bij u passen en u moet zich er prettig bij voelen; elk gezicht is immers uniek. Niet iedereen is goed in het kiezen van de juiste make-up of vindt het leuk om hier tijd aan te besteden. Als u zich hierin herkent, dan is een persoonlijk make-up advies interessant voor u. Wanneer de schoonheidsspecialiste u opmaakt, houdt zij rekening met de contouren van uw gezicht, uw huidkleur en uiteraard met uw smaak en voorkeuren.

 

Dag make-up

Dag make-up geeft je een natuurlijke en harmonieuze uitstraling. De meeste vrouwen brengen zelf iedere ochtend hun dag make-up aan. Soms is er goede reden om dag make-up door iemand anders aan te laten brengen:

Op dagen waarop u net dat beetje extra wilt of nodig hebt! Denk aan een sollicitatiegesprek, presentatie, een belangrijke afspraak of bijvoorbeeld een receptie.

Sommige mensen willen graag iets anders proberen, maar durven of kunnen dat zelf nog niet goed uitvoeren. Zij bespreken hun wensen met de schoonheidsspecialiste van Avance `beauty & Wellness en zien het resultaat.

Ook zijn er dames die na een behandeling niet zonder make-up over straat willen en als extraatje na een behandeling, zich door ons laten opmaken. Verwen jezelf en probeer het een keer uit.

 

Avond make-up

De show stelen tijdens een avondje uit? Laat bij Avance beauty & wellness eens een prachtige avond-make-up aanbrengen voor die bijzondere gelegenheid of feestje.

Een avond make-up wordt over het algemeen iets zwaarder aangebracht dan de dag make-up. De foundation is er speciaal voor geschikt om de hele (feest)avond perfect te zitten. De oog make-up is meestal iets nadrukkelijker dan bij de dag make-up. Als de schoonheidsspecialiste u opmaakt, houdt zij rekening met de contouren van uw gezicht, uw huidkleur en uiteraard met uw smaak en voorkeuren.

Het aanbrengen van de dag of de avond make-up neemt 30-60 minuten in beslag, afhankelijk van uw wensen.

MAKKELIJK EN SNEL ZELF EEN AFSPRAAK INBOEKEN

Klik hier om een afspraak te maken