Avance Beauty en Wellness

Heren

Gezichtsbehandelingen voor mannen

Steeds meer mannen zien de noodzaak van een goede huidverzorging in en schromen niet om een bezoek te brengen aan een schoonheidssalon.

In onze schoonheidssalon kunnen mannen van elke leeftijd terecht voor gezichts-huidverbetering en wellness behandelingen. Daarbij wordt in de eerste plaats aandacht geschonken aan de conditie van de huid. De mannenhuid verdient namelijk een andere verzorging dan de vrouwenhuid. De huid van de man is bijvoorbeeld 24% dikker dan de huid van de vrouw, heeft meer haarvaatjes en zenuwuiteinden in de huid. De doorbloeding en gevoeligheid van de huid is daardoor sterker.

De huid van de man heeft een sterkere verhoorning, is vochtarmer, heeft meer bindweefsel en produceert meer talg.
Daardoor heeft de man vaker last van onzuiverheden in het gezicht. Het is voor de man dan ook belangrijk om dit proces in een vroeg stadium te vertragen, en bij de eerste tekenen onmiddellijk in actie te komen.

Minimaal 10 minuten huidverzorging per dag is een goede investering om de huid in een goede conditie te houden, voor dit moment en voor de toekomst.
Bezoek daarnaast regelmatig de schoonheidsspecialist om dit effect te versterken. In de salon kunnen wij net een stap verder gaan met het reinigen en het voeden van de huid dan thuis het geval is.

 

 

MAKKELIJK EN SNEL ZELF EEN AFSPRAAK INBOEKEN

Klik hier om een afspraak te maken