Avance Beauty en Wellness

Microdermabrasie

Diamant-microdermabrasie: een nieuwe manier van peelen! 

Met de Diamant-microdermabrasie polijst u de huid zacht met behulp van diamanten opzetstukjes. De bovenste huidlaag wordt verwijderd waardoor er een nieuwe gladde huid tevoorschijn komt. Diamant-microdermabrasie geeft onmiddellijk een zachte, gladde en frisse huid.

Het afslijpen van de bovenste (dode) huidlaag en het vacuüm van het microdermabrasie apparaat veroorzaakt een natuurlijk proces: door de diamant-microdermabrasiebehandeling wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. De huid blijft intact en de behandeling is pijnloos. 

Principe 

Diamant-microdermabrasie is gebaseerd op vacuüm afzuiging en diamantfragmenten op het handstuk. Het Peelen van de huid gebeurt door het heen en weer bewegen van de behandelkop. Eenvoudig en zeer effectief!

Dode huidcellen worden losgemaakt door de behandelkop met diamantfragmenten over het huidoppervlak te bewegen en worden opgevangen in de speciale filter. Door de vacuümwerking ontstaat er een goede doorbloeding van de huid waardoor werkstoffen, die u na de behandeling kunt gebruiken, heel goed worden opgenomen.

MAKKELIJK EN SNEL ZELF EEN AFSPRAAK INBOEKEN

Klik hier om een afspraak te maken