Avance Beauty en Wellness

Perfect brows

Onze werkwijze

Wenkbrauwen bepalen uw gezicht, een vorm die perfect bij uw gezicht past is daarom van groot belang. Een eyebrow treatment is meer dan alleen epileren, we maken gebruik van een combinatie van verschillende technieken: waxing, threading, tweezing en trimming. Door de combinatie van deze technieken worden alle kleine haartjes goed verwijderd, waardoor er een super strakke wenkbrauw overblijft. Wij maken gebruik maken van zachte  wax die speciaal is ontwikkeld voor waxen van zones in het gezicht, waardoor de irritatie van de huid minimaal is.

 

Wat is browmapping?

Brow mapping is heel simpel gezegd de perfecte uitmeet techniek voor gelijke wenkbrauwen.
Door deze techniek te gebruiken kunnen we de ideale wenkbrauw vorm vinden die ook echt past bij de vorm van jouw gezicht. Waar zit bij jou het hoogste punt van jouw wenkbrauw? Of waar eindigt jouw wenkbrauw? Er zijn verschillende soorten gereedschappen en tools om jouw wenkbrauwen af te meten.

 

Waarom is browmapping zo belangrijk?

Wat is er nou vervelender dan het hebben van 2 ongelijke wenkbrauwen? Heb je teveel wenkbrauwhaartjes weggeplukt? Heb jij een poging gedaan om jouw wenkbrauwen zelf te verven en zien jouw wenkbrauwen er nu vreselijk uit? Door de browmapping techniek te gebruiken zal jij super tevreden zijn met je mooie gestylde wenkbrauwen.
Browmapping wordt vaak bij verschillende soorten wenkbrauw behandelingen gebruikt.
Tijdens jouw wenkbrauw behandeling wordt er gekeken naar de gelaatstrekken in je gezicht om jou zo de ideale wenkbrauwvorm aan te meten die perfect past bij jouw botstructuur.

 

Wenkbrauwen verven

Om uw wenkbrauwen meer kracht en kleur te geven kunt u er voor kiezen ze te verven of u kunt kiezen voor een henna brow treatment. Op deze manier krijgen de onderliggende donshaartjes ook kleur waardoor de wenkbrauwen direct een vollere uitstraling krijgen.
Heeft u de wenkbrauwen nog nooit geverfd? Dan raden wij aan om als eerste keer de wenkbrauwen te verven, en daarna eventueel over te stappen naar de henna brow, zodat u eerst kunt wennen aan een vollere shape voor de wenkbrauwen.

 

Brow issues

Bent u zelf of is een ander een beetje te enthousiast geweest met het epileren van uw wenkbrauwen? Dan helpen wij u graag met het herstellen tot de mooiste en volste versie van uw wenkbrauw weer aanwezig is. Natuurlijk zullen wij u een deskundig advies geven. Maar of u nu wilt gaan voor een volle wenkbrauwen of een smallere variant, voor ons is het belangrijk dat u zich prettig voelt bij het eindresultaat!

Let op: Indien u bruiningsproducten gebruikt of spray tan hebt ondergaan raden wij het verven van de wenkbrauwen af, aangezien de verf dan direct in de huid trekt. Tevens willen wij u er op attenderen dat na het epileren van de wenkbrauwen deze 24 uur vatbaar zijn voor zonnebrand door middel van buiten zon en/of zonnebank

 

Henna brows

Bij de Henna Brow treatment worden zowel de haartjes als de huid onder de wenkbrauwen geverfd, waardoor er een ‘ingetekend’ effect ontstaat. De henna kleuring helpt om de wenkbrauwen expressiever te maken en kale plekjes in te vullen. Tevens helpen de ingrediënten om de bestaande wenkbrauwhaartjes te voeden, te verdikken, te versterken en te beschermen.

 

De behandeling

Tijdens de behandeling kijken we allereerst samen naar een geschikte kleur. Houd er rekening mee dat henna altijd wat donkerder uitvalt dan normale verf. Na het bekijken van de wenkbrauwen voor een juiste kleur zullen de wenkbrauwen geshaped worden. Dit doen wij door middel van waxing, threading, trimming en tweezing. Hierbij worden de wenkbrauwen dus in een perfecte shape gebracht. Na het shapen van de wenkbrauwen zal de henna aangebracht worden en ongeveer 20 minuten intrekken.

  

Het resultaat en nazorg

De henna blijft tot wel 14 dagen mooi op de huid, en tot 6 weken zichtbaar op de haartjes. Dit is wel afhankelijk van het aantal haartjes, het huidtype en de nazorg. Wij raden u aan om niet met reiniging te werken die olie bevat, dit zorgt ervoor dat de kleur eerder van de huid vervaagt. Tevens is het van belang om de wenkbrauwen na de behandeling zeker 24 uur niet nat te maken met water.

Doordat er verschillende kleuren henna zijn hebben we voor iedere haartint een passende kleur.
Wij raden altijd aan de wenkbrauwen tenminste één keer geverfd te hebben gehad zodat u al gewend bent aan een donkerdere teint.

 

Wanner is henna brow af te raden?

  • Wanneer de huid erg vet of erg droog is, heeft u minder lang plezier van het resultaat van de Brow Henna.
  • Wanneer u erg gevoelig of allergisch bent voor haar- en wenkbrauwverf.
  • Wanneer de huid geïrriteerd is, of bij wondjes rondom of in de wenkbrauwen.
  • Bij zonnebrand.
  • Bij een ontsteking van het ooglid of wenkbrauwgebied.
  • Recente operaties rond ogen, hoofd of gezicht. (Dit geld ook voor botox of huidfillers)
  • Recente tattoo-, of microblading behandeling. (Zorg ervoor dat het gebied volledig geheeld is)
  • Bij gebruik van bruiningsproducten.

MAKKELIJK EN SNEL ZELF EEN AFSPRAAK INBOEKEN

Klik hier om een afspraak te maken