Avance Beauty en Wellness

Purlés

Purlés is opgericht door de kracht uit de natuur en de kennis van huidverzorging en schoonheid van over de hele wereld te combineren met een innovatieve biotechnologische achterliggende gedachte. Dit zorgt voor complete ‘wellness’ salonbehandelingen (ceremonie) welke buitengewone ontspanning bieden, maar waarbij tegelijkertijd een snel en zichtbaar resultaat ontstaat. Dit stelt de schoonheidsspecialiste in staat om van elke behandeling een ‘ceremonie’ te maken; waardoor een bijzondere ervaring/beleving ontstaat als ware het je reis naar het land van ‘beauty’; niet alleen gericht op de huid maar ook op de zintuigen. 

Frans innovatief laboratorium 

De producten van Purlés worden ontwikkeld en gemaakt in een Frans laboratorium dat aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet. Dit laboratorium beschikt over vele jaren van ervaring in de cosmetica markt, verzorgt zeer nauwkeurige kwaliteitscontroles en dermatologische tests. Zeer gedegen expertise wordt gecombineerd met innovatieve technologieën en tezamen vormt dit de trademark van Purlés: gegarandeerde hoge kwaliteit, efficiency en de best mogelijke prestaties/resultaten van de gecreëerde producten. De tevredenheid van de klanten en de zorg voor hun veiligheid heeft dan ook de hoogste prioriteit. 

 

Peelings van Purles  

Acid Peels 

De Acid Peels van Purles zijn technologisch gezien zeer vooruitstrevende chemische peelings die uitsluitend bedoeld zijn voor gebruik door esthetische medische artsen, dermatologen en specialisten met een cosmetische achtergrond. De Acid Peels garanderen een effectiviteit en exfoliërende werking van de hoogste kwaliteit. Zij vormen een perfecte oplossing voor talloze huidproblemen- en aandoeningen van zowel lichaam als gelaat. 

Verschillende typen Acid Peels garanderen huidverbetering en regeneratie van de oudere huid. De vale huid wordt frisser en kleuroneffenheden verminderen. Huidoneffenheden en littekentjes bij een vette huid worden genormaliseerd en verminderen. De Acid Peels zijn per huidtype en op de leeftijd aangepast. Het snel en langdurig verkregen resultaat is een perfecte alternatief voor de pijnlijke en invasieve behandelingen. 

MAKKELIJK EN SNEL ZELF EEN AFSPRAAK INBOEKEN

Klik hier om een afspraak te maken