Mesotherapie

mesoNaaldloze mesotherapie op basis van Ultrasound is een anti-aging methode, die bij voorkeur in kuurverband wordt toegepast.
WAT IS MESOTHERAPIE?
Mesotherapie is een techniek met als basis het injecteren van actieve ingredienten.De techniek wordt succesvol gebruikt bij anti-aging behandelingen. Het nadeel van injecteren zijn het ontstaan van blauwe plekken en hyperpigmentatie. Om dit te voorkomen maken wij gebruik van naaldloze mesotherapie.

 

meso1WAAR IS MESOTHERAPIE GESCHIKT VOOR?

  • Huidverjonging
  • Stimuleren aanmaak collageen
  • Huidversteviging
  • Bevorderen vochtregulatie
  • Bevordering doorbloeding

WAT IS ULTRASOUND MESOTHERAPIE?
Deze manier van behandelen, maakt gebruik van ultrasone trillingen. Deze trillingen met een snelheid van 300 miljoen keer per seconde, zorgen ervoor dat het celmembraan tijdelijk doorlaatbaar wordt. Hierdoor wordt het mogelijk essentiële vitamines, mineralen en proteïnen in te sluizen, om de stofwisseling van de huid te stimuleren.

WAT IS HET DOEL VAN ULTRASOUND MESOTHERAPIE?
Het voornaamste doel is het transporten van actieve werkstoffen in de huid en binnen de cellen. Opname van werkstoffen in de diepere huidlagen vindt plaats via porien en haarwortelkanaaltjes. Mesotherapie versterkt en vereenvoudigd dit proces waardoor actieve werkstoffen gemakkelijk en dieper worden ingesluisd.

WAT GEBEURT ER TIJDENS DE BEHANDELING?
Tijdens de behandeling wordt een speciale kop voor huidzones gebruikt. Hiervan wordt in sommige gevallen een licht tintelend gevoel waargenomen, de behandeling is 100% pijnloos.

WAT ZIE IK ALS RESULTAAT?
Na een aantal behandelingen is de huid zowel voelbaar als zichtbaar steviger, elastischer en heeft een frisse, gezond teint.

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?
Als u intensief uw huidconditie walt verbeteren is een kuur van behandelingen die wekelijks plaatsvinden aan te bevelen. Een kuur bestaat meestal uit 6 tot 10 behandelingen. Daarna volstaat een onderhoudsbehandeling van eens in de 4 weken.

WAT KAN IK VERWACHTEN NA DE BEHANDELING?
De huid kan een lichtroze kleur hebben, tintelen en warm aanvoelen, dit verdwijnt vanzelf na enkele uren.

WAT MAG IK NIET DOEN NA DE BEHANDELING?
Het is erg belangrijk uw huid goed te verzorgen met daarvoor geschikte producten, om resultaten vast te houden en te verspoedigen. Wij adviseren u graag.

NO NEEDLE MESOTHERAPIE           60 min.                 € 65,00
Intake/Huidanalyse – Reiniging – No Needle Mesotherapie – Afsluitende verzorging